Wies Verheul

Sinds 1984 ben ik werkzaam als psychotherapeut, aanvankelijk in een groepspraktijk en later in eigen praktijk. Na mijn studie psychologie heb ik me verder gespecialiseerd in individuele en relatietherapie. Ik ben o.a. geschoold in emotion focused therapie (EFT), zowel voor individuele therapie als voor paren.

Ik ben erop gericht uw probleem ‘van binnenuit’ te begrijpen en ben als actieve gespreksgenoot aanwezig u te helpen meer voeling met uzelf te laten krijgen. Klachten zijn vaak een signaal van stagnatie en het is belangrijk te gaan merken wat u, vaak al langere tijd, heeft doen vastlopen. Ik kan u helpen zoeken naar een manier om daar anders in te komen staan.

Mijn manier van werken is procesgericht. Dit betekent dat ik me steeds blijf afstemmen op wat er gaandeweg de therapiegesprekken aan de orde komt; ik werk dus niet een min of meer vaststaand programma met u door, accenten verschuiven vaak gaandeweg. Wel worden thema’s die voor u belangrijk zijn onder woorden gebracht en vormen zo, door de gesprekken heen, de verbindende lijn.

Aanmelden en wachttijd

U kunt zich telefonisch of per e-mail aanmelden. Ik heb geen vaste tijd dat ik bereikbaar ben. Als u bericht achter laat bel ik zo spoedig mogelijk terug. Werkdagen: maandag, donderdag en vrijdag. 

Actueel: momenteel heb ik geen ruimte voor nieuwe cliënten (update 1 mei 2024)


 

Route

Mijn praktijk is gevestigd op de begane grond van het gebouw “Krammstate’, Christiaan Krammlaan 2 (Tuindorp). Parkeren op het terrein is gratis; mocht daar geen plaats zijn, dan is er voldoende parkeergelegenheid aan de straat (betaald).

Openbaar vervoer: ‘Krammstate’ ligt vlak bij station Utrecht Overvecht (ca. 5 minuten lopen) en is bereikbaar met buslijnen 1 en 30 (uitstappen Mr. Tripkade, vandaar is het 1 minuut lopen).