Sietsche Dijkstra

Groei, ontwikkeling, gewoon 'zijn' of verandering kunnen stagneren door individuele, relatie- of systeemproblemen. Psychotherapie kan u helpen om weer zin in en grip op het leven en omstandigheden te krijgen. Door het vergroten van inzicht, stilstaan bij betekenis, verwerken van pijnlijke gevoelens of veranderen van gedrag verandert het narratief waardoor stagnatie of problemen opgelost of anders gehanteerd worden. 

Ik ben eerst afgestudeerd als arbeids- en organisatiepsycholoog en was werkzaam als adviseur, coach, trainer, programmamanager. Ik heb een MBA behaald en werkte in het (internationale) bedrijfsleven. Later heb ik me verder bekwaamd als psychotherapeut. Ik werkte in de vrijgevestigde praktijk, in een GGZ-instelling als groepstherapeut en in een GGZ instelling voor interculturele psychiatrie als regiebehandelaar. Ik werk nu als vrijgevestigd psychotherapeut. De ervaring in diverse settings helpen me me te verbinden met de verschillende achtergronden van clienten en het opbouwen van een veilige en helpende therapeutische relatie. 

Ik richt me als psychotherapeut op individuele en relatietherapie en werk vanuit verschillende therapeutische invalshoeken (cliëntgericht, psychodynamisch, MBT, systeem, EFT, schematherapie, EMDR). Afhankelijk van de hulpvraag en problematiek zet ik in wat het meest passend is.

Tevens ben ik nog steeds werkzaam als coach/consultant in organisaties. Voor meer informatie daarover verwijs ik u naar mijn andere website Matter of People.

Aanmelden en wachttijd

U kunt zich telefonisch of per e-mail aanmelden.

Actueel:  De wachttijd voor intake is momenteel meer dan 6 maanden (update juni 2019). Na een intake begint een behandeling aansluitend. I.v.m. deze lange wachttijd neem ik op dit moment geen nieuwe aanmeldingen aan. 

 

Route

De praktijk is gevestigd aan De Genestetlaan 1 te Bilthoven. Parkeren kan aan de weg en is gratis.

Openbaar vervoer: 

  • Trein: Station Bilthoven, vandaar ca. 10 minuten lopen
  • Bus: diverse buslijnen met stops aan Soestdijkseweg Noord